WordPress за LinkedIn

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 30.10.2008





    Хората от WordPress обявиха, че стартират WordPress за LinkedIn – приложение, с помощта на което може да показваме последните си блог-постове или избрани блог-постове от наш блог на всички членове на мрежата ни от професионални контакти в LinkedIn.

    Инсталацията на “WordPress за LinkedIn” приложението е много лесна. Просто следвайте инструкциите във видео клипа и всичко ще е готово за секунди.

    Лично аз настроих да се показват всички блог постове, не само определени, но ще следя нещата и ако се налага, ще тествам и с опцията да показвам само определени от мен постове в LinkedIn.

    За справка, ето и моят адрес в LinkedIn.

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 2 trackbacks }

    WordPress за LinkedIn
    10.30.08 at 23:10
    LinkedIn с WordPress
    10.31.08 at 23:10

    { 1 коментар… прочетете го по-долу или добавете ваш }

    1

    Майк Рам 31.10.08 в 10:10

    Много добра идея! Благодаря ти за информацията!

    Като разгледах всички приложения, мисля, че голяма част от тях са полезни за популяризирането на твоя профил. Приложението BlogLink също предлага публикуване на последните постове от твоите сайтове и блогове, които си декларирал в профила си, а също така има SlideShare приложение, което позволява публикуване на презентации.

    За съжаление, все още повечето приложения са в бета версия и не предлагат възможности за контрол и настройка, но като първа стъпка е похвално. LinkedIn бяха една от първите социални мрежи, но напоследък бяха поизостанали по отношение на интеграцията с блогове и други външни приложения – нещо, което при Facebook беше заложено по дизайн.

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.