Победителите в БГ Сайт 2024

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 04.11.2008





    От БГ Сайт разкриват кои са победителите в състезанието, на ниво “Номинации на публиката” и “Специални награди от журито”. В категория “Личен сайт/блог”, за която вече бях писал няколко пъти, победител е сайта на Лили Иванова, следван от SEO блога на Огнян Младенов.

    победители бг сайт 2024

    Така, както са подредени победителите в страницата на БГ Сайт, не става съвсем ясно кои са наградите на журито. Но то пък е отличило с награда проекта TopBlogLog.com, както и няколко съвсем обичайни за някои заподозрени като сайтовете на Икономедия и Инвестор.бг, например.

    Честито на всички спечелили и победили в БГ Сайт 2024 и много успехи в техните бъдещи блог-уеб начинания! :-)

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 1 trackback }

    BG Site 2024
    11.05.08 at 13:11

    { 17 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

    1

    Longanlon 04.11.08 в 12:11

    АХАХАХАХАХ сайтът на лили иванова с награда… това е просто…

    2

    Стоян Станев 04.11.08 в 13:11

    Е как иначе, тя Лили е по цял ден пред компютъра и пише в личния си блог

    3

    Миглен 04.11.08 в 13:11

    Подигравка :D

    4

    Тодор Христов 04.11.08 в 13:11

    Долу ръцете от Лили Иванова – аз съм й голям фен!

    5

    Марти 04.11.08 в 15:11

    Хаха, егати смеха :) А какво като си инвестор и зимаш награда по подразбиране ли какво ли ? Аз до сега не съм видял един свестен техен проект, болен пример е rss.bg.

    6

    oglasi 04.11.08 в 19:11

    Лили е добра, само дето не се държи подобаващо за възрастта си !

    7

    Огнян Младенов 04.11.08 в 22:11

    Журито просто не връчи свои награди на участниците , а на неучаствалите. Така беше справедливо. Друг е въпросът че определена уеб дизайн агенция, беше се постарала прекрасно да се гласува за нейните сайтове и спечели всичко с което участваше.

    Имаме още какво да учим …

    8

    Бранимир Парашкевов 05.11.08 в 09:11

    И на мен ми направи впечатление(неприятно) как споменатата агенция не спря да се рекламира по доста странен начин…да го наречем досаден….

    Като цяло, организаторите се бяха постарали, но не мога да отрека, че победителите в някои категории ме смаяха(примера на Longanlon от горе) :)

    9

    Димитър Николов 05.11.08 в 11:11

    Да беше по-ниска таксата за участие, да имаше много повече участващи в класацията. Може би сайтове с качествено съдържание щяха да регистрират. Но поне поздравявам журито за това, че връчи специални награди на Нели Огнянова и Top Blog Log (всичките си мисли за БГ Сайт 2024 съм споделил тук).

    10

    Манол Трендафилов 05.11.08 в 13:11

    Ами освен Огнян да се научи да пее като Лилито Иванова :) Иначе съм по фен на Васил Найденов ;)

    11

    Огнян Младенов 05.11.08 в 13:11

    Манол : догодина разбрах че в същата категория ще е официалния сайт на ЦСКА … от сега се уча да играя като тях :-)

    12

    Любомир Русанов 05.11.08 в 14:11

    Много се радвам, че този конкурс се проведе и че имаше доста участници. Няма да коментирам кой е спечелил и кой не – такива са рисковете, когато има гласуване на публиката. Лично за мен най-добре е оценките на сайтовете да се дават от жури и да има ясни критерии за изискванията.
    Не разбирам, какъв е проблема с lili.bg – това е личен сайт, доста професионално направен. Предполагам, че има и доста посещения. Категорията беше обявена като “Личен сайт, блог”. Може би не е най-доброто решени, особено на фона на все по популярните корпоративни блогове.
    Сигурен съм, че догодина забелязаните проблеми ще бъдат отстранени.
    По-важното е, че хората от уеб бранша имаха форум за среща. И да не забравяме и страхотният уеб семинар, който се проведе на следващият ден след награждаването.

    13

    Plamen Tomov 05.11.08 в 21:11

    Ogi, при начина, по който играят ЦСКА сега, няма да ти е трудно. Не знам, обаче, как ще се научиш да ментиш като Лупи.

    @Любомир Русанов, сайтът на Лилито е толкова личен, колкото блогът на шефа на Боинг – корпоративен.

    14

    Любомир Русанов 05.11.08 в 22:11

    Дефинирай моля какво е личен сайт? Само личен блог ли може да бъде личен сайт? Колко известни хора в България имат такива сайтове?
    И да, блогът на маркетинг директора на Боинг е корпоративен блог. Сигурно е, че ако този човек вече не работи за Боинг, няма да поддържа точно този блог. Лично аз съм на мнение, че това е правилният начин за водене на корпоративен блог – от човек можещ да взема решения и заставащ с името си и с лицето си пред хората. Корпоративни блогове, водени от анонимни лица от името на фирма, са по скоро вид pressboard, от колкото блог.

    15

    Plamen Tomov 05.11.08 в 22:11

    Личен сайт е сайт на личността. Сайтът на Л.И. е корпоративния сайт на певицата (марката) Лили Иванова и в никакъв случай неин личен, най-малкото поради факта, че тя не пише в него. Дали ще го наречем блог, уеблог или личен сайт, да – трите неща са едно и също.

    Колкото до Ранди, може и да си прав.

    16

    Огнян Младенов 06.11.08 в 01:11

    Plamen Tomov : Аз … като скромна част от агитката на ЦСКА задавам само един въпрос :

    Кой сега е номер 1 ?

    Отговорът се пее от друг сектор (сега го разучаваме, но звучи така ) : Лили сега е номер 1 :-)

    Любомир Русанов (чест и почитания) : с кеф бих поспорил с теб, дали личният блог на сериозно позиционирана в нечия компания фигура е корпоративен или личен блог, но едва ли тук и сега му времето и мястото.

    По твоята логика , блогът на нашият велик Гуру , неземният , неоспоримитят и безкрайно обичан Matt Cutts (Господ да го пази от TLA) e … (корпоративен/личен) блог ?

    17

    Георги Фурнаджиев 19.11.08 в 19:11

    Докато днес проверявах с каква скорост ме индексира гугъл попаднах насам. (Добре се справя, момчето.) Една прясна новина … добре де – спам. ;)

    Ако ви интересува – този сезон за втори пореден път ще има “Блог на годината на Wiseacre’s blog”. В момента се приемат предложения по изчистване на процедурата. (На съответното място, Longanlon-е, на съответното място ;) )

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.