Avtorentacar контролата наближава

  • el
  • es
  • id
  • pt
  • se
  • от Тодор Христов на 28.11.2008





    Наближава 30 Ноември срещу 1 Декември 2024г. – първата контрола на SEO състезанието “Avtorentacar”, и който излиза в Google.bg на първо място по ключовата дума avtorentacar в 00,00ч. при смяната на тези два дни, ще спечели малко слава, психологическо предимство пред конкуренцията и 500лв. поощрителна награда!

    Аз не съм SEO специалист и съвсем естествено, не участвам пряко в състезанието. В същото време, символично подкрепям един avtorentacar сайт, почти от самото начало.

    Поне засега, този сайт води в надпреварата, като борбата в челната тройка е особено оспорвана. Всички състезатели в тази тройка очевидно му разбират и е истинска наслада да се следи развоя на събитията, дори и за неспециалисти като мен.

    Уважение безспорно заслужават и всички останали сериозни участници, които полагат грижи по оптимизацията на своите проекти. А дългият срок от 6 месеца в това състезание е чудесна предпоставка да се види кой има добри умения и воля да се конкурира до края. Дори и да не спечели.

    Нямам идея дали някой от вас има собствен проект, с който участва в avtorentacar състезанието, но така или иначе, ако имате прогнози за междинния и евентуално – краен победител, винаги можете да ги споделите тук.

    Успех на всички avtorentacar участници!

    Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


    Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.




    Вижте и това:

    { 1 trackback }

    Avtorentacar контролата наближава
    11.28.08 at 16:11

    { 0 коментара… коментирайте сега }

    КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

    Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.