Проблем с коментарите в блогове

От 1 ден изпитвам много интересен проблем с оставянето на коментари в други блогове.

Проблемът ми по-точно се състои в това, че в много блогове не мога да оставя коментар - пиша коментара, натискам “Submit” или “Изпрати”, страницата се презарежда и… коментара ми го няма.

В началото си мислех, че това е, защото в съответните блогове коментарите се публикуват след преглед от техните собственици. Но след няколко неуспешни опита, и то все на различни места вече съм убеден, че не е така.

Коментарите, които се опитах да оставя, но не успях (от вчера и днес) бяха предназначени за следните блогове (по спомени):

 • Yurukov.com/blog
 • Angeligdb.wordpress.com
 • Eneya.wordpress.com
 • Devstorming.com
 • Spisanie.com
 • и мисля, още 1-2

В същото време, в други блогове коментирах безпроблемно и вчера, и днес, и нямах подобни проблеми. Става дума за блогове както под WordPress, така и в Blogspot.

Работя с Firefox. Помислих, че е заради браузъра. Смених се на Internet Explorer 7 - същата работа - не става и не става.

Някъде опитах да пусна коментара си 2 пъти. Когато първия път не се получаваше, натисках с мишката Back и давах отново “Изпрати”. На 1-2 пъти WordPress ме извести, че публикувам дублиран коментар. Т.е., WordPress е отчел първия коментар, но… така и не го публикува, поне засега, като гледам.

Ако някой от вас знае на какво може да се дължи това, нека каже, моля.


rss feedХаресвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии!

Вижте и това:

4 Коментара за “Проблем с коментарите в блогове”

 1. Атанас Янев на 31.10.07

  akismet?

  Беше пуснат на devstorming - можеш да опиташ сега :)

 2. Тодор Христов на 31.10.07

  Akismet? Не се бях замислял.

 3. Тодор Христов на 31.10.07

  Пуснах коментар, както ме посъветва - сега стана без грешка!

 4. Ангел Грънчаров на 22.07.08

  При мен няма твой коментар, задържан от Akismet. Ако имаше, щях да го освободя и да е публикуван вече. Явно проблемът поне в този случай е другаде, ала за жалост не зная къде може да е. На мен също ми се е случвало подобно нещо, но за мен проблемът е друг: някои свободолюбиви блогъри са ми наложи цензура, т.е. блокирали са айпито ми, понеже моите коментари страшно ги дразнят. Не знам защо ги дразнят толкова. Пример: писателят Тишо… :-)

Остави коментар