“Нова Визия” и “Novavizia” в Adwords

нова визия adwords

Доживях да видя името на блога NovaVizia.com като ключови думи в Adwords! Отварям днес блога на началната страница и хоп… в Link Unit-а 728×15 с 5 елемента откривам 2 ключови думи.

Не посмях да натисна върху рекламата, за да не ме санкционират от Google Adsense (знае ли човек), така че не знам кой е рекламодателя. :-)

Случвало ли се е това с ваши блогове?

Споделете с останалите: Dao.bg  Svejo.net  Ping.bg  del.icio.us 
Моля, дайте вашия глас за тази статия!


Вижте предложенията от моите щастливи спонсори:

Уеб дизайн за 59 лв. - Template.bg

FColor.bg - Хостинг BG Domain

Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS или с е-мейл, за да не изпуснете най-новите ми статии.


RSS абонамент

Или, абонамент с е-мейл (въведете е-мейл адреса си):

Вижте и това:

7 Коментара to ““Нова Визия” и “Novavizia” в Adwords”

  1. Тошко, кликаш с десния бутон на мишката върху линка с реклама и избираш “Copy link location”, после пействаш някъде и гледаш между многото символи има и линк към сайта, който рекламира.

    Между другото ползвай този метод от време на време, за да преглеждаш кой рекламира при теб, за да можеш да филтрираш спам сайтовете, защото обикновено кликове върху техни реклами не носят пари за теб. Слагай адресите на тези сайтове в AdSense/Competitve ad filter.

  2. Хитро, мерси много!

    Ще опитам, само да възпроизведа рекламата отново, че f5, f5, но все излиза друго. :-)

  3. Успях да възпроизведа рекламата, направих, както ми каза, но в линка виждам само URL на NovaVizia.com на 2 места, както и много маймунски знаци накрая.

    Няма линк към друг сайт.

  4. Мисля че няма URL понеже това е link-unit, а не истинска реклама. Рекламите от тип link-unit отварят страници на Google с истинските реклами.

  5. Напълно е възможно и да е така.

  6. […] Нова Визия и Novavizia в Adwords Тази микро-статия е съставена от Тодор Христов , публикувана е на 20.03.08 at 18:03 и е записана в категория Блог. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. […]

  7. Някой те е таргетирал здраво :)
    Ще чакам повече подробности кой и защо.

Остави коментар