WordPress ресурси, блогове, социални мрежи и SEO: 08.09.2008

от Тодор Христов на 08.09.2008

wordpress ресурси блогове социални мрежиВнимание, внимание… излъчва информационна агенция “Alabala.org”, с 21 от най-свежите и важни неща от света на блогосферата.

Има опасност това да се превърне в трайна рубрика с богатство от ръчно селектирани полезни линкове, така че имайте го предвид…

WordPress и плъгини

Монетизация

Социални мрежи

  • 5 начина да успеем в Stumble Upon – ето няколко от тях, приложими и за останалите социални мрежи: (1) Не гласувайте само за вашите статии, (2) Това, че гласувате за чужди статии не вреди на вашите собствени и (3) Интегрирайте се в общността на социалната мрежа.
  • Как да си пробием път в Yahoo Buzz с блога си, за да застанем на началната страница и оберем трафика за деня – трета част от материала.
  • Петър Стойков ще участва в Blog Camp в Сърбия (в Ниш). Това не е точно новина от света на социалните мрежи, но сама по себе си инициативата е пример за създаване на офлайн и онлайн мрежа от познанства.

Блогове и блогъри

SEO

Статистика

Разни

Ако тази статия ви допада, споделете я в Twitter и Facebook или я запазете в Delicious.


Харесвате ли това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мои най-нови статии.


Вижте и това:
  • Yahoo бутони за гласуване Добра новина за притежателите на англоезични блогове - Yahoo пуснаха в обръщение голям брой бутони з...
  • 10 дни с Google Chrome Изминаха точно 10 дни от появата на Google Chrome. За отрицателно време целият свят заговори за нови...
  • Маркетингови идеи от Сет Годин Просто няма начин да се интересувате от маркетинг и да следите Интернет, без да сте попадали на имет...
  • Блог новини: 27.07.2008 Ето поредната порция блог новини от последните дни, които привлякоха вниманието ми: Google Page Rank...
  • Тениска от Sedem.bg Хората от Sedem.bg успяха да ме изненадат приятно днес, като ми изпратиха тениска!! При това не какв...

{ 5 коментара… прочетете ги по-долу или добавете ваш }

1

blacksnoopy 08.09.08 в 21:09

Полезни статии :)

2

Тодор Христов 09.09.08 в 13:09

И на мен много ми харесват, всичките до една. :-)

3

SSH_ON 09.09.08 в 18:09

Ако знаех, че този блог ще стане информационна агенция, щях да спра брат ти за автограф, като го видях до Пикадили :)
Чудя се какви пари могат да се правят от афилиейт програма, която плаща 2 лв. на продажба. Интересно какво volume реализират?
Полезни линкове, продължавай в същия дух!

4

Тодор Христов 09.09.08 в 19:09

За афилиейт програмата на Sedem.bg нямам представа, защото аз не съм включен в нея (нямам подходящ за целта блог), но колко повече може да се плаща за тениска, която струва общо 15-20лв.? Нормална е комисионната.

5

SSH_ON 09.09.08 в 19:09

Комисионната е ОК в процентно отношение. Но това не променя факта, че на продажба се печели по 2 лв. За да се изкарат добри пари ще са нужни доста продажби месечно.

КОМЕНТИРАЙТЕ сега (и моля, пишете на кирилица):

Създайте си уникален Граватар (снимка) за вашите коментари. Граватарът ще се асоциира с е-мейл адреса, който оставяте, когато коментирате тук.


three − = 1